OBVESTILO GLEDE POTEKA POUKA OD 19. 10. 2020 DO 23. 10. 2020
Glede na okrožnico MIZŠ z dne 14. 10. 2020 se zaradi poslabšanja epidemiološke situacije in preprečevanja prenosa okužb s SARS-CoV-2 začasno v tednu od 19. 10. 2020 do 23. 10. 2020 vzgojno-izobraževalno delo izvaja prilagojeno:
– osnovne šole: učenci od 1. do vključno 5. razreda se izobražujejo v šoli, učenci od vključno 6. do 9. razreda se izobražujejo na daljavo,
– glasbene šole: pouk se izvaja na daljavo. več…
PRAVILA O PRILAGAJANJU ŠOLSKIH OBVEZNOSTI
Napovednik:
- Barvni dan dne 25. 9. 2023
- Vaja evakuacija dne 26. 9. 2023
- PODJETNIŠKI ZUIP dne 28. 9. 2023
- Ekskurzija Kobarid dne 29. 9. 2023
Podjetnikom izzivov nikoli ne zmanjka
Prvi decembrski petek je bil za učence podjetniškega krožka precej drugačen, po že dveh uspešno izpeljanih projektih v tem šolskem letu je prišel čas za “teambuilding” – ekipe so sodelovale v Woop!Izzivih. več…
PREDAVANJE O NEVARNOSTI PIROTEHNIČNIH SREDSTEV
PREDAVANJE O NEVARNOSTI PIROTEHNIČNIH SREDSTEV
December je čas praznikov, radosti, veselja in obdarovanja. A vse na žalost ni tako bleščeče, saj se z njim pričenja tudi obdobje pokanja petard, raket in ognjemetov. več…
PREDNOVOLETNA DELAVNICA
V sredo, 30. 11. 2022, smo z učenci 3. in 4. razreda izvedli prednovoletno delavnico. Učenci 3. razreda so skupaj z mentoricama go. Minko Fric in go. Alenko Pavlin izdelali preko 100 voščilnic za potrebe KORK. Učenke 4. r. pa so skupaj z mentorico go. Miro Kovač izdelovale okrasne ovitke za lizike brez sladkorja, ki jih bomo ponudili staršem na šolski tržnici. več…
Šola v naravi, 8. razred
Juhuhu končno smo prispeli v Libeliče. V domu Ajda so nas toplo sprejeli. več…
Ustvarjalna delavnica
December se približuje s svetlobno hitrostjo in z njim tudi predbožična dobrodelna tržnica. Pretekli četrtek smo se po pouku zaprli v delavnico, prižgali stroje, ogreli roke in pričeli z izdelovanjem izdelkov za tržnico. več…
TRADICIONALNI SLOVENSKI ZAJTRK
Vsak tretji petek v novembru obeležujemo Tradicionalni slovenski zajtrk in Dan slovenske hrane. Opominja nas na pomen polnovrednega zajtrka ter zdrave prehrane, hkrati pa otrokom zagotavlja hrano iz lokalnega okolja. Tudi tokrat so vsi predšolski in osnovnošolski otroci v petek, 18. 11. 2022, pozajtrkovali tradicionalni slovenski zajtrk, ki ga sestavljajo: maslo, mleko, kruh, med in jabolko. V ta namen smo med svojo sredino povabili direktorja Kmetijsko gozdarske zbornice Slovenije, gospoda Janeza Pirca, župana, gospoda Jožeta Papeža in predstavnico kmetije Maver, gospo Anito Maver. več…
NA KMETIJI MAVER
Dan pred slovenskim tradicionalnim zajtrkom smo obiskali kmetijo Maver. Vodeno smo se sprehodili do in skozi hlev, si ogledali, kje in kako poteka molža, nato pa v sirarnici zavihali rokave. Z gospodarico Natašo in njeno hčerko smo izdelali maslo ter sadni jogurt.
Mladi podjetniki ponovno na stopničkah
Učenci podjetniškega krožka so se že 4. leto udeležili Start up vikenda in se tudi tokrat zavihteli med najboljše tri ekipe. več…