Select Page

Šolsko leto se hitro približuje koncu, za devetošolce pa še toliko bolj. Zaključevanje ocen je v polnem teku, pravtako priprave na valeto in v tako napornem tempu pripada zaslužen oddih – zaključna ekskurzija. Zadnji petek v maju sta se tako združili ekipi devetošolcev naše šole in OŠ Prevole ter se podali na nepozabno doživetje v Gardaland.

V zgodnjih jutranjih urah smo se  tako 46 učencev in 4 spremljevalke odpeljali proti najbolj znanemu italijanskemu zabaviščnemu parku.  Zahvaljujemo se Občini Žužemberk za plačilo stroškov prevoza in prevozniku Rancas za varno vožnjo. Učenci so tokrat imeli tudi svoje tipične majice, ki jih je za učence 9. b plačal Sanjin oči Martin Štravs, za kar smo mu iz srca hvaležni. V Ljubljani smo pobrali še našo vodičko Nežo iz agencija FunTura, nato pa nadaljevali pot. Najbolj zabaven del je bil tako med 10.30 in 18.00, ko so učenci in spremljavalke lahko raziskovali izredno pestro ponudbo različnih adrenalinskih, pustolovskih, pa tudi bolj umirjenih in želodcem prijaznih atrakcij. Nasmejani obrazi učencev, ko smo se načrtno ali slučajno srečali, so bili dovolj zgovorni. Za vse nas je bil to nepozaben dan.

Hvala vsem, ki ste prispevali k uspešno izpeljani ekskurziji. Velika pohvala gre tudi učencem, ki so se popolnoma držali dogovorov in upravičili svojo odgovornost.

Zapisala in fotografirala: Sanja Nose, prof.

(Skupno 523 obiskov, današnjih obiskov 1)
Dostopnost