Select Page

PLAVALNI ŠPORTNI DAN

V torek, 13. 6. 2023, smo učenci 5. in 7. razreda šli v Terme Čatež. Z avtobusom smo se najprej peljali skoraj eno uro. Ko smo prispeli, smo imeli nekaj časa, da smo lahko pojedli šolsko malico. Ko smo pojedli, smo šli do garderob, v katerih smo se preoblekli.

Najprej smo šli do velikega zunanjega bazena, v katerem smo preplavali petdeset metrov. Ko so vsi preplavali, smo se lahko igrali v bazenu. Čez nekaj časa so nam učitelji rekli, da se lahko spuščamo po vodnih toboganih, kjer se je na nas zlivala voda. Tobogani so bili modri, rumeni in beli. Nato smo šli do velikega modrega tobogana, v katerem si se lahko spuščal tudi do ene minute. Videli smo zelen tobogan, ki je bil tako strm, da si na njem lahko kar poskočil. Ko smo se že nekajkrat spustili, smo šli na formulo. Peljali smo se na obročih, na katerih sta lahko sedela dva. Na formulo smo lahko šli enkrat, potem pa smo se vrnili v bazen z igrali.

Na koncu smo se preoblekli in se napotili do avtobusa. Ko smo se vrnili v šolo, smo šli domov. Ta dan je bil zelo prijeten.

Zapisal: Blaž Lukanc, 5. b

 

(Skupno 101 obiskov, današnjih obiskov 1)
Dostopnost